top of page
Carl Lindebrg utvckingsprogram

Inspiration och växande för en komplex och föränderlig värld

”Att delta i Carls program har varit en utmanande och transformerande resa, en av det viktigaste jag gjort. En odyssé som erbjudit både fördjupad och utmanande inblick, och som samtidigt skapat en gruppgemenskap och ett förtroende som varit enastående och bestående.” 

Sara Bergström

rådgivare, investerare och styrelsearbetare

Utvecklingsprogsprogram

Utveckling börjar med dig

Carl Lindebrg utvckingsprogram grupp

Vi tror att ditt ledarskap börjar med dig, och vi tror att världen behöver ledarskap mer än någonsin tidigare. När du investerar i dig själv och tar steg i din egen utveckling skapar du nya ringar på vattnet omkring dig.

Världen förändras snabbt och utmaningarna vi möter blir alltmer komplexa. Denna yttre acceleration behöver mötas med inre acceleration, i bemärkelsen personligt växande och utveckling. Detta för att vi ska kunna må bra, och vara hållbara och framgångsrika i det vi gör.

Våra utvecklingsprogram är designade för att möta detta behov. De baseras på boken Det autentiska skiftet – inre utveckling för en föränderlig värld. Programmen går djupare och hjälper deltagaren att förankra insikter i det inre och praktiskt förbereda sig för genomförande i det yttre.

Platsen för programmen är Lindeborgs Eco Retreat utanför Nyköping. Här möts vi i en vacker och lugn miljö där vi också kan ta hjälp av naturen för lärande och inspiration. Samtliga program leds av Carl Lindeborg.

Vårt programutbud

1. Fundament

Stärk din förmåga till medvetenhet, fokus och resiliens i en allt mer snabbrörlig värld. Lär dig mer om din hjärna och hur du tar den till nästa nivå.

Carl Lindebrg utvckingsprogram fundament

2. Fördjupning

Kraftgör dig själv som ledare genom att förankra dig i dina kärnvärderingar och ditt djupare syfte. Uppgradera din självbild och obegränsa dig mentalt.

Carl Lindebrg utvckingsprogram fördjupning

3. Förverkligande

Rusta dig för genomförande av det som betyder allra mest. Stretcha din vision, aktivera mod och bli en mästare på förändringsledning.

Carl Lindebrg utvckingsprogram förverkligande
bottom of page