top of page
Carl Lindeborg resurser bild

"Ju snabbare världen snurrar och ju mer osäkerhet och föränderlighet som du möter i din tillvaro, desto viktigare är kontakten med en större mening och ett större varför.”

Verktyg och inspiration längs vägen.

Välkommen till resursbanken

Här hittar du hjälpmedel och inspiration i form av reflektionsboken, guidade övningar, artiklar och poddsamtal. Vi lägger upp mer allteftersom. 

Carl har nyligen börjat skriva på Medium, en annonsfri plattform för publicering och delning av idéer, artiklar och berättelser. 

Här kommer vi att dela artiklar om bland annat inre utveckling, ledarskap, insikter från Det autentiska skiftet, och även poesi.

Artiklar

Carl Lindeborg resurser- Arbetsbok för reflektion

Ett ovärderligt hjälpmedel när du läser och arbetar med ”Det autentiska skiftet” är en specifik anteckningsbok för de tankar och reflektioner som dyker upp.

 

Vi har tagit fram en specifik reflektionsbok för ändamålet. Om du öppnar denna bok från ena sidan finns strukturerat skrivutrymme där du hittar alla bokens reflektionsfrågor.

 

Om du i stället öppnar den från andra sidan finns fritt utrymme och möjlighet att föra en utvecklingsdagbok.

Arbetsbok för reflektion

Här finner du ett antal övningar för ”mental styrketräning” i guidad form. Övningarna är några av de som återfinns i boken Det autentiska skiftet

 

De är 5-10 minuter långa och kan hjälpa dig att både uppgradera hjärnan och fylla på med fokus och energi under din dag.

Guidade övningar

Carl Lindeborg resurser- guidade övningar

Stigfinnare är en podcast för dig som är intresserad av personlig utveckling, ledarskap och framtidsfrågor. I öppna och fördjupande samtal möter Carl ledare från många olika områden, personer som har gemensamt att de utforskat nya stigar och vågat följa sin egen kompass.

Stigfinnare - Carls podd

Här hittar du Carls föreläsning, panelsamtal och annan inspiration från ”En kväll om framtidens ledarskap” och boklansering av Det autentiska skiftet på Vasateatern 29/11 2023.

Filmer

Poddsamtal med Carl

Poddsamtal The Decade (English)

In this episode you'll have the opportunity to get practical on your path towards your authentic self.

Carl Lindeborg resurser- The Decade podcast

Poddsamtal World of Wisdom (English)

This conversation is about what it takes to shift, and the importance of actually doing the work.

Podcast

Stigfinnare – Carls podd

Stigfinnare är en podcast för dig som är intresserad av personlig utveckling, ledarskap och framtidsfrågor. I öppna och fördjupande samtal möter Carl ledare från många olika områden, personer som har gemensamt att de utforskat nya stigar och vågat följa sin egen kompass.

bottom of page