top of page
Carl Lindeborg-Böcker

Böcker

Carl skriver både filosofiskt och praktiskt om personlig utveckling, ledarskap och hur vi kan förhålla hos till en allt mer komplex och föränderlig värld. Han har tidigare givit ut Ditt briljanta jag och Modig, och är nu aktuell med Det autentiska skiftet – Inre utveckling för en föränderlig värld.

Den ärligaste och bästa guide för ett autentiskt ledarskap som jag tror kan skrivas.

Anna Serner

styrelseproffs och tidigare vd Svenska Filminstitutet

Om boken

Det autentiska skiftet – Inre utveckling för en föränderlig värld

Carl Lindeborg-Det autentiska skiftet

Det autentiska skiftet – Inre utveckling för en föränderlig värld

När världen blir alltmer komplex och föränderlig blir det tydligt att vi står inför ett paradigmskifte. Inte bara ett teknologiskt skifte, utan också ett skifte i medvetenhet och ledarskap. För att matcha den yttre accelerationen behöver vi växa snabbare än någonsin på insidan.

 

I Det autentiska skiftet kondenserar Carl Lindeborg tjugo års erfarenhet från utveckling av ledare och organisationer i förändring. Genom denna praktiska guidebok beskriver han nycklarna som leder mot nästa paradigm och de inre resurser som hjälper dig att stå stadigare och kraftfullare för att kunna navigera väl in i framtiden.

 

Boken riktar sig till dig som är redo att ta ett ordentligt språng i din utveckling. Den är skriven för dig som har insett att ett betydligt större avtryck i den yttre världen inte kommer från att springa ännu lite snabbare, bli lite smartare eller effektivisera lite mer, utan från skapandet av en längre hävstång, förankrad i den du innerst inne är. 

Det autentiska skiftet finns även utgiven på engelska.

En hållbar transformation av världen blir mycket svårare om inte vi människor kan finna oss själva och ledas av goda värderingar. Carl Lindeborg ger oss konkreta verktyg för denna resa.

generalsekreterare WWF

Gustaf Lind

En spännande upptäcktsfärd som hjälpt mig vidare i mitt arbete som ledare. Är du intresserad av ledarskap och nyfiken på att trampa upp nya stigar rekommenderar jag att du läser denna!

vd SPP Pension och försäkring

Jenny Rundbladh

Jag kunde lätt relatera till författarens livsreflektioner, få djupa insikter om de mekanismer som driver våra beteenden och reaktioner, och viktigast av allt, börja använda de utmärkta praktiska verktygen omedelbart.

tidigare vd Stora Enso

Annica Bresky

Om du vill bjuda in själen på ett samtal och resa djupt in i den personliga utvecklingens labyrinter, så är den här boken en fantastisk reseledare.

författare till "Chefen och Medarbetaren", årets ledarbok

Christer Ackerman

En säregen skildring av rationella tankar, emotionella insikter och verklighet. Släpp taget, våga låta dig vägledas och finn ett nytt perspektiv.

grundare till sporten Swimrun

Michael Lemmel

Vuxenutveckling och hur det går till när vi utvecklas som människor har länge intresserat mig, och att varva teori med metod på det här sättet gör Carls bok till en av de mest angelägna jag läst.

kultur- och hållbarhetschef Granitor

Liselotte J Bate

Ännu en måstebok från Carl Lindeborg. Carl har en enorm förmåga att koppla ihop olika livsåskådningssätt, egna erfarenheter och teorier till en resa som inspirerar och hjälper läsaren att hitta sin egen kärna.

vd Pulsen Group

Jonus Bartholdson

Den ärligaste och bästa guide för ett autentiskt ledarskap som jag tror kan skrivas.

styrelseproffs och tidigare vd Svenska Filminstitutet

Anna Serner

Röster om boken

Beställ boken

Du beställer enklast Carls böcker hos internetbokhandlarna Amazon, Bokus eller Adlibris.

 

Om du vill beställa 15 exemplar eller fler till din organisation, kontakta oss så tar vi gärna fram en rabatterad offert och ordnar en direktleverans.

Carl Lindeborg-Arbetsbok för reflektion

Arbetsbok för reflektion

Det autentiska skiftet är en praktisk guidebok som innehåller många reflektionsfrågor som hjälper dig att tydliggöra och fördjupa dina tankar. För att underlätta för dig som läsare har vi skapat Arbetsbok för reflektion som ett komplement. Här finner du alla reflektionsfrågor, kapitel för kapitel. 

Vid varje fråga finns det plats att skriva ned dina reflektioner. Det kan handla om tankar, känslor, förnimmelser, insikter och avsikter. Detta ger en struktur för ditt inre arbete och det blir lätt att hitta och komma tillbaka till tidigare reflektioner i takt med att du rör dig vidare framåt genom boken.

Om du vänder på reflektionsboken hittar du utrymme för ”fritt flöde”. Här kan du för dig själv uttrycka vad som helst, precis som i en dagbok – till exempel hur du känner dig en viss dag, vad du har lärt dig, vad du önskar eller vilket steg du tar härnäst.

Arbetsbok för reflektion finns även utgiven på engelska.

bottom of page