top of page

Lanseringskväll

Inspirationsfilmer - om framtidens ledarskap och Det autentiska skiftet

29 november 2023 arrangerade vi en kväll för framtidens ledarskap på Vasateatern i Stockholm. Det var samtidigt lanseringskvällen för Carls nya bok Det autentiska skiftet. Det blev en speciell kväll med 300 gäster, många intressanta samtal och mycket värme och inspiration. Här kan du ta del av kvällens innehåll.

Denna film summerar kvällen med perpektiv från både föreläsare, paneldeltagare och gäster.

Highlights och intervjuer

Inspirationsföreläsning av Carl Lindeborg om den accelererande kontexten, hur gapet mellan de vi är skapade för och det som nu behövs växer snabbt, vuxenutvecklingens dynamik och nio nycklar som kan hjälpa oss uppgradera inifrån för att rusta oss för en ny tid och ett nytt ledarskap.

Carls föreläsning om framtidens ledarskap och Det autentiska skiftet

Utforskande samtal om framtidens ledarskap där Carl Lindeborg möter Jenny Rundbladh, VD, SPP, Lasse Wrennmark, grundare, Companions for Leadership, LiseLotte J Bate, Kultur- och Hållbarhetschef, Granitor och Sofia Lindman, Future of work expert.

Panelsamtal om framtidens ledarskap 

Podcast

Stigfinnare – Carls podd

Stigfinnare är en podcast för dig som är intresserad av personlig utveckling, ledarskap och framtidsfrågor. I öppna och fördjupande samtal möter Carl ledare från många olika områden, personer som har gemensamt att de utforskat nya stigar och vågat följa sin egen kompass.

bottom of page